Toiminta

Sukuseuran toimintaa

Maakauppias Petter Lyytikäisen ja hänen sukunsa vaiheista kertova arkisto löytyy nyt jäsenille tarkoitetusta osiosta.

Tähän samaan sukuhaaraan liittyy myös toinen kauppias, Otto Hjalmar Hallongren s. 1855, joka oli naimisissa Susanna Angelina Lyytikäisen kanssa s. 1852 . Veikko Virta lahjoitti sukuseuralle perikunnan hallussa olleen valokuva-albumin ja kaksi kehystettyä taulua. Näissä tauluissa ovat edellä mainitut henkilöt kuvattuina. Taulu 1,  taulu 2 ja perhekuva, nämä linkit avautuvat kaikille.

Sukusanomat -lehti 2019/1 on ilmestynyt. Kaikille jäsenmaksun maksaneille jäsenille postitetaan Sukusanomat -lehti kaksi kertaa vuodessa. Lehdessä julkaistaan jäsenistön kirjoituksia ja kuvamateriaalia, Lyytikäisten sukuhistoriaan liittyvää aineistoa, mahdollisesti muualla julkaistua Lyytikäisiin liittyvää aineistoa, sukututkimukseen yleisesti liittyvää aineistoa sekä tiedotuksia valtakunnallisista sukututkimustoimintaan liittyvistä tapahtumista. Ilahduttakaa toimitusta lähettämällä aineistoa!

Tästä linkistä löytyy viimeiseksi ilmestynyt Sukusanomat -lehti.

Kaikki aiemmin julkaistut Sukusanomat ja kaikki sukututkimustulokset ovat rekisteröityneiden jäsenien nähtävissä tämän sivuston jäsenille -osiossa.

Keväällä ilmestyvässä lehdessä kerrotaan mm. tulevasta sukutapaamisesta ja elo-syyskuun aikana ilmestyvässä lehdessä on sitten tietoa sukutapaamisesta ja vuosikokouksen päätöksistä.

Tästä linkistä löytyvät lomakkeet sukututkimustietojen ja henkilötietojen lähettämiseen rekisterin ylläpitäjälle.

Myös aikaisemmmilta vuosilta kertyneitä kysymyksiä ja vastauksia sukututkimuksesta, löytyy tästä linkistä ja pääset myös osallistumaan keskusteluun.

Word -lomakkeet voi täyttää suoraan selaimessa. Toimintoon vaaditaan Word -ohjelma tai ohjelma, joka osaa lukea ja käsitellä Word -tiedostoja.

Sukuseuran toiminnasta saa tietoa hallituksen jäseniltä.